dimarts, 11 de març del 2014

La iaia a Tbilisi t'ho explicarà

)

Com que no tothom pot sortir en un anunci d'Estrella, o de San Miguel, el món 'happy prozac' dels moderns s'inventa succedanis. Com aquesta prova sociològica tan transgressora d'uns desconeguts que fan petons a d'altres desconeguts. És el vídeo de la setmana. En dos dies ha donat la volta al món 53 vegades. L'he rebut 12 vegades. Uf! Quin impacte! Quin bon rotllo! Que radical... No: quina merda. És quasi pitjor que ser del Barça.

Vint desconeguts impecablement moderns. Fins i tot la iaia que surt és més moderna que la propietària d'un centre de tatuatges de Gràcia. I guapos, això sí, que no faltin els guapos. La música d'Amèlie de fons és un error, però: hauria quedat millor De la Fe, o Blaumut... No passa res. Segur que la noia que canta, calça unes New Balance, o l'equivalent de les Munich a Los Angeles...
Hi ha maneres menys cruels de lobotomitzar el poble.

Jo faria el mateix experiment amb la portera, o amb el mecànic del taller de sota casa, o amb la minyona, o la noia de la fleca, o el nigerià que recull coure, amb un parell de diputats, grassos i peluts, amb l'àvia que va col·locada de JB... Amb el meu gos, també el Tram; que els llepi els morros. O el forat del cul. El que el gos vulgui.

O també faria l'experiment amb una xeringa, que compartissin xeringues. Ho gravaria i ho enviaria a la Documenta de Kassel.

I faria la segona part quan ja han agafat el tifus o la mononucleosi, compartint antibiòtics al CAP.

Vols ser moderna, Tatia Pllieva? Ja t'explico jo què és ser moderna. Això que has filmat, ja ho feien els Osos Amorosos. Tatia, podem oblidar les postes de sol a l'Instagram i les fotos dels peus a la platja, però això dels petons... Tatia, aquesta Setmana Santa, tu torna a casa i que l'àvia t'expliqui què feia ella amb 13 anys als envelats de Tbilisi.

p.d.: M'informen que el vídeo és un anunci d'una marca de roba. És a dir, que les dotze persones que me l'han fet arribar, haurien de reflexionar sobre la seva percepció de la vida. Si et 'flipa' una farsa, és que potser els anuncis d'Estrella o de Desigual ja t'han fet un mal quasi irreparable. Però tranquil, encara et queda una solució: tu també, cap a Tbilisi.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Boníssim! Totalment d'acord.

Segundos de esperanza ha dit...

m ´ha encanta aquesta entrada , jo avui he flipat amb colors amb la gent que compartia aquesy video com su fos la cosa mes maca del mon . aixi que em fa feliç veure que hi ha gent com tu amb 2 dits de frint que deia la meva iaia .