dimecres, 30 de juliol del 2014

Sanahuja

1, A casa no hem tingut mai animals, però sabem de gent ordenada que han administrat gossos. Sabem mica res de gats ni dels seus propietaris.

2, Sóc el petit de sis germans i gràcies a Deú vaig ser cridat 2 anys antes que la democràcia arribés. Sóc l'únic que no ha estudiat un cazzo.

3, Vaig passar per set coles, set. Tots cars. Tots castellans i catòlics. De tots em van fer fora. Un dia enviaré el meu IRPF als meus tutors:

A) Escola Edelweiss: expulsat amb 7 anys per estrangular, sense causar la mort, a un company de classe. Avui és un independentista eixelebrat.
B) Col·legi Gresol: expulsat en reiterades ocasions: robar els Sants Cristos de les aules, pegar un profe de l'Opus, agredir els cuiners. Col·leccionar mosques dins dels pots de Tippex, despullar en públic el tonto de la classe, dir "zángano" en públic al director, etc.
C) Montcau i la Mola: vaig durar 3 mesos. Vaig insultar el profe de música i vaig fumar-me un paquet a la representació dels Pastorets. També vaig agredir el director de BUP, crec que era de Sabadell, i li tocava el xixi a una monada molt rossa i molt fan del Michael Jackson.
D) Mount Saint Mary's College (UK): expulsat per no parlar una puta paraula d'anglès en 1 any, per fumar pels passillos, per llevar-me tard. Tot i ser el puto amo vaig estar envoltat de pedòfils, com ara el father Grummit o el Kevin Hawkins. Allò era el Mal a la Terra.
E) Col·legi Pive, a Tona, on anàvem els tarats de bona casa. Vaig durar un mes. Vaig insultar greument els cuiners i el profe de gimnàsia.
F) Cultura Pràctica: expulsat per escriure a la pissarra que el professor de català vestia malament i feia pudor de carajillo.
G) Viaró. No em van arribar ni a acceptar. El dia de l'entrevista em van fer esperar molt, em vaig posar calent i em vaig tocar allà, i tal.

4, Después vaig anat a treballar a un súper de Tarrasa que es diu Cal Evaristo. Fumava Ducados i em zampava tots els Donuts. Expulsat també.

5, Sóc l'únic de casa que té un nom català i això m'ha fet un arreplegat: Carlos, Roberto, Eduardo, Belén, Pablo i Ignasi. Ignasi! Molt gros.

divendres, 18 de juliol del 2014

Give me a beedi


-Mother: Hey, hey. What's with the party early morning? Get out everybody, pa! pa! pa! pa!
-Rajinikanth: OK Mom [lights up a cigarrete as she walks away].
-Kingkong: Dude, give me a beedi.
-Rajinikanth: Hey! Kids shouldn't smoke.
.Kingkong: Buddy, I'm ten years older than you. Give it to me I say.
-Rajinikanth: And if I don't?
Kingkong: I'll skin you alive.
-Rajinikanth: Here you go.

Adhisaya Piravi, the film.